Dealer

Belangrijkste standaarduitrustingen:
• UConnect LIVE 7“ Radio DAB, MP3, USB & Bluetooth
• Integratie Apple CarPlay** & Android Auto ***
• Airconditioning
• Parkeersensoren achteraan
• Regen- en lichtsensor
• Cruise control
• 16" Lichtmetalen velgen
• Chroomkit
• 7 Airbags

*Aanbevolen catalogusprijs: € 16.490
Korting: - € 1.500
Nettoprijs: € 14.990

Overnamepremie(3): - € 1.000
Nettoprijs, alle kortingen inbegrepen: € 13.990

Totaal voordeel: € 2.500

Geniet tot 6 maanden lang van Apple Music(1) en van sublieme geluidskwaliteit dankzij de gratis Beats Audio(2) (t.w.v. € 450 BTW incl.)!

Bent u op zoek naar meer informatie over deze promotie?

Foto ter illustratie en niet contractueel.

** Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc. Het gebruik van het Apple CarPlay-logo houdt in dat de gebruikersinterface aan de prestatievereisten van Apple voldoet. Apple is niet verantwoordelijk voor de bediening van het voertuig of de conformiteit met de veiligheidsvereisten en wettelijke normen. Het gebruik van dit product met een iPhone, iPod of iPad kan invloed hebben op de draadloze prestaties.

*** Android Auto is een handelsmerk van Google Inc en zal pas later beschikbaar worden in België.


(1)  Bij aankoop van een 500 120th  krijgt u tot 6 maanden gratis Apple Music aangeboden. Beschikbaar op iTunes, voor iOS en Android smartphones. Kan niet in geld betaald worden. Meer informatie over Apple Music op https://www.apple.com/benl/apple-music/.

(2) Gratis aangeboden op Fiat 500 120th  op een gelimiteerd stocklijst van geïdentificeerde wagens. Meer informatie bij uw Fiat-verdeler. Vindt het deelnemend Fiat netwerk terug op www.fiat.be.

(3) Overnamepremie geldig bij aankoop van een Fiat 500 van 1  tot en met 31 mei 2019. De overnamepremie is geldig bij overname van uw voertuig en is gereserveerd voor particuliere klanten. Deze premie wordt afgetrokken van de aankoopprijs van uw nieuwe wagen maar kan niet in geld betaald worden. De naam van de koper van het nieuwe voertuig, moet overeenstemmen met de laatste eigenaar van de oude wagen (naam, staat op het inschrijvingsbewijs). Het voertuig dat wordt ingeleverd moet minstens sinds 6 maanden op naam van de koper ingeschreven zijn op het moment van ondertekenen van het aankoopcontract. Aanbieding geldig in het deelnemende netwerk. U vindt het deelnemende netwerk terug op www.fiat.be.