Fiat Panda City Cross

Catalogusprijs vanaf € 12.690*
Gamma

Overzicht

Fiat Panda Cross

Benzine - CNG - Diesel
69 - 95 CV / 51 - 70 kW
3,2 - 6,6 (l/100km) / 2,6 - 3,9 Cng (kg)
5
Euro6d-TEMP
Manueel
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTW incl.

Details

Beschrijving

Een nieuwe stijl, maar bereid om dezelfde uitdagingen aan te gaan: de Panda City Cross is op alles voorbereid. 

Design

Cross-styling

De Panda City Cross verruimt zijn horizon in SUV-outfit met elementen als de koplampen met LED-dagrijlichten en het radiatorrooster in Cross-stijl met onderste deel in koetswerkkleur. De buitenspiegels en deurgrepen krijgen dezelfde zwarte afwerking als de dakrails. De exclusieve velgen maken de authentieke cross-overlook compleet.

 

De cross-over voor de stad

Cross-over zowel aan de buitenkant als de binnenkant. Zes airbags voor een uitstekende veiligheid, een automatische klimaatregeling, zetels met inzetstukken van ecoleder, en een specifiek dashboard. Het perfecte recept voor een exclusieve stijl. En wilt u nog meer, dan is het het Pack Style Cross, om de stijl van uw Panda City Cross naar een hoger niveau te tillen.

 

Panda-logo achteraan

Ook het logo achteraan krijgt de voor de Panda City Cross typerende zwarte afwerking.

 

 

Technologie

Vraag wat u wilt

Uw smartphone kunt u met de Uconnect-radio met mp3-speler, AUX-ingang en Bluetooth verbinden via de USB-aansluiting in het handschoenkastje voor de passagierszetel. Om de batterij van uw telefoon op te laden, is er ook nog een tweede aansluiting naast de smartphonehouder. De hele wereld ligt dus binnen bereik in uw Panda City Cross.

 

Gewoon technologisch ingesteld.

Uw muziekbibliotheek, uw favoriete radiozenders, uw contactpersonen, kaarten, de temperatuur, en zelfs Find My Car. Maak iedere rit in uw Panda City Cross eenvoudiger en aangenamer met elke app die u maar wilt.

 

Reis eenvoudig, met uw smartphone

Is het avontuur uitdagend, dan moet de tocht ernaartoe makkelijk zijn. Daarom geven we de Panda City Cross nieuwe technologie in de vorm van Panda Uconnect. Als u de gratis app op uw smartphone installeert, kunt u telefoneren en naar de radio luisteren, krijgt u toegang tot eco:Drive, Find My Car en alle andere functies die rijden eenvoudiger maken.

 

Minimaal brandstofverbruik, maximaal rijplezier

Stopt u, dan stopt uw motor ook. De Start&Stop-technologie van de Panda City Cross werd ontwikkeld om het brandstofverbruik te verlagen, net als de schakelindicator, die aangeeft wanneer u het best schakelt.

 

 

 

Prestaties en veiligheid

Veiligheid

 

Cross-veiligheid

Met een bestuurders- en passagiersairbag plus laterale airbags vooraan, de elektronische stabiliteitscontrole ESC, ABS, ASR, het ELD, en Autonomous City Brake biedt de Panda City Cross veiligheid in 360°.

 

Hoofdsteunen met antiwhiplashsysteem

De Panda City Cross denkt echt aan alles. Daarom hebben de hoofdsteunen vooraan een systeem dat beschermt tegen whiplashletsels als de wagen langs achteren wordt aangereden.

 

Geen weg die hij niet aankan

Rij met een gerust gevoel: uw gezin is in veilige handen. Met de Panda behoudt u de volledige controle in noodsituaties en op een gladde ondergrond dankzij de elektronische stabiliteitscontrole ESC. ESC omvat de functies ABS (antiblokkeerremsysteem), EBD (elektronische remkrachtverdeler), BAS (noodremhulp), en Hill Holder (vertrekhulp op hellingen).

 

Prestaties

 

Veilig in de stad

De Panda City Cross voelt zich niet alleen thuis offroad maar ook in de stad: daarom is hij uitgerust met Autonomous City Brake. Deze technologie detecteert het risico op een aanrijding met een hindernis of een ander voertuig en snelt te hulp met een automatische noodstop.

 

In alle omstandigheden ...

Met een McPherson-ophanging vooraan en onderling verbonden wielen achteraan is de Panda City Cross fantastisch wendbaar. En met de specifieke M+S All Season-banden houdt niets u nog tegen, wat voor weer het ook is.

 

 

 

Motor

Panda – 1.3 MultiJet-dieselmotor van 95 pk met Start&Stop

De Panda City Cross is uitgerust met MultiJet-technologie: de innoverende injectoren kunnen tot 8 keer per cyclus brandstof inspuiten en zo de verbranding optimaliseren. Daarbij maken ze gebruik van de recentste technologie zoals Injection Rate Shaping (IRS), dat het geluidsniveau en de uitstoot verlaagt door het verbrandingsproces te verbeteren.

 

 • MAX. VERMOGEN
  (EG) – KW (PK) BIJ T/MIN
  70 (95) BIJ 3750
 • MAX. KOPPEL
  (EG) – NM (KGM) BIJ T/MIN
  200 (20,4) BIJ 1500
 • TOPSNELHEID
  169 (KM/U)
 • ACCELERATIE
  11.8 (0-100 KM/U (S))
 • BRANDSTOFVERBRUIK
  3.7 (L/100 KM) VOLGENS RICHTLIJN 2004/3/EG
  4,3 STAD
  3,3 BUITEN DE STAD
  3,7 GEMENGD
 • CO2-UITSTOOT
  119 (G/KM) 

 

Panda – 1.2 benzinemotor van 69 pk

Voor de Panda City Cross is een nieuwe motor verkrijgbaar.

 

 • MAX. VERMOGEN
  (EG) – KW (PK) BIJ T/MIN
  51 (69) BIJ 5500
 • MAX. KOPPEL
  (EG) – NM (KGM) BIJ T/MIN
  102 (10,4) BIJ 3000
 • TOPSNELHEID
  155 (KM/U)
 • ACCELERATIE
  14.5 (0-100 KM/U (S))
 • BRANDSTOFVERBRUIK
  5.5 (L/100 KM) VOLGENS RICHTLIJN 2004/3/EG
  7,3 STAD
  4,5 BUITEN DE STAD
  5,5 GEMENGD
 • CO2-UITSTOOT
  129 (G/KM)

 

 

Overzicht

Fiat Panda Cross

Testen
Bent u nog altijd onzeker? Test uw nieuwe Fiat Panda Cross voordat u hem koopt.
Kopen
Hebt u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies