Fiat 500X Urban

Catalogusprijs vanaf € 17.990*
Gamma

ACTIEVE PROMOTIES

Bekijk de actieve promoties:

Overzicht

Fiat 500X Urban Look

Benzine - Diesel
95 - 120 pk / 70 - 88 kW
4,2 - 7,0 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Manueel - TCT (Automaat met dubbele koppeling) - Automatisch
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTW incl.

Details

Beschrijving voertuig

De nieuwe Fiat 500X Urban

De stad is van u. Om de stad te veroveren, heeft u stijl nodig.

Zelfs in het stadscentrum blijft de nieuwe 500X niet onopgemerkt met zijn nieuwe eigenschappen en zijn iconische ‘500’-stijl.

Hoe zal de technologie van morgen eruitzien? Ze zal al uw ervaringen kunnen  verfraaien, uw capaciteiten kunnen optimaliseren, uw sensaties kunnen versterken, de hele wereld kunnen transformeren en de veiligheid, het plezier en de schoonheid kunnen verbeteren. Technologie van de 500x kan dat al en biedt u vanaf vandaag een blik op wat er morgen allemaal mogelijk is.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Design

Design

Nieuwe ledkoplampen, dagrijlichten en ledlichtblokken achteraan. Vanbinnen en vanbuiten opgefrist. In stijl de stad door met de 500X Urban.

 

Alles in een nieuw licht

Gun uzelf een frisse blik op de stad met de innovatieve Full LED-koplampen, die 20% helderder zijn dan halogeen. Bovendien verbruiken ze tot 66% minder energie en gaan ze veel langer mee.

 

Maak het u gemakkelijk

In de nieuwe 500X Urban is elk detail ontworpen om u het allerbeste comfort te garanderen. Een voorbeeld is het nieuwe ergonomische stuurwiel met geïntegreerde toetsen voor het audiosysteem..

 

Een perfect begrip

In een oogopslag raakt u wegwijs in uw nieuwe 500X Urban. Zijn instrumentenpaneel werd hertekend voor een betere leesbaarheid en toont u duidelijk alle belangrijke informatie die u nodig heeft achter het stuur.

 

Een stijlvolle knipoog

De nieuwe achterlichtblokken met ledtechnologie van de 500X zijn met hun achtergrond in koetswerkkleur een knipoog naar de onmiskenbare stijl van de 500-familie. Om te garanderen dat u overal wordt opgemerkt en herkend, zijn ze ook voorzien van leds.

 

Gedurfd en onverschrokken

Verover de stad met verve Met zijn hertekende bumpers heeft de nieuwe 500X Urban nog meer karakter, en zijn robuuste voorkomen geeft hem nog meer présence op de weg.

 

Kijk eens verder dan zijn neus lang is

Hij is mooi vanbuiten en comfortabel vanbinnen. Het beste profiel kiezen voor uw 500X Urban is niet eenvoudig. De opgefriste interieurs omvatten details in technoleder op de zetels, een dashboard in koetswerkkleur en het overbekende 500-logo waarmee het geheel is afgewerkt als een meesterstuk met de handtekening van de schilder. Alle materialen en combinaties werden gekozen om een weergaloze stijl te creëren.

EXTERIEUR

 • - Hertekende bumpers vooraan en achteraan
 • - Nieuwe daglichten (DRL) met led-technologie voor meer zichtbaarheid en een verhoogde efficiëntie
 • - Stalen velgen
 • - 16” Elektrisch verwarmbare buitenspiegels
 • - Deurgrepen en verchroomde details aan de buitenkant

 

INTERIEUR

 • - Nieuwe exclusieve bekleding
 • - Dashboard in koetswerkkleur
 • - Nieuw technisch lederen stuur met audiobediening
 • - Nieuw dashboard met 3,5" TFT-scherm
 • - Manuele airconditioning
 • - In de hoogte verstelbare bestuurderszetel
Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie & Veiligheid

De veiligheid van de toekomst

Beleef de stad van vandaag met de technologie van morgen aan boord van de nieuwe Fiat 500X Urban. Hij is volledig verbonden en uitgerust met de nieuwste rijhulpsystemen. Hij valt op doordat er aan elk detail van zijn lijn en stijl is gedacht.

Hoe ziet een wagen eruit die kan lezen? Zo. Nieuwe rijtechnologie.

Vandaag spreken de meest geavanceerde technologieën onze taal. Voortaan kunnen ze ook lezen. De 500X is uitgerust met een geavanceerd rijhulpsysteem, voor een totale controle, op elk moment. Zo herkent het systeem de belangrijkste verkeersborden zoals snelheidsbeperkingen  en kan het de bestuurder in real time waarschuwen.

 

Traffic Sign Recognition - Herkenning verkeersborden en systeem voor snelheidsaanbeveling

Het systeem detecteert en herkent de belangrijkste verkeersborden zoals snelheidsbeperkingen. Deze informatie verschijnt vervolgens op het TFT-scherm van het dashboard. Wanneer de snelheidsbegrenzer (Speed Advisor) is geactiveerd, is het ook mogelijk om de snelheid van het voertuig aan te passen aan de maximumsnelheid die het systeem op de verkeersborden heeft gelezen.

 

Speed Advisor

Houd u met één klik aan de maximumsnelheid die Traffic Sign Recognition afleest.

 

Autonomous Emergency Brake - Autonoom noodremsysteem

Het systeem informeert de bestuurder wanneer het snelheidsverschil tussen de 500X en de voorligger te groot wordt en vermindert zo het risico op een aanrijding. Als de bestuurder niet tussenkomt, activeert het systeem automatisch de remmen om de impact te vermijden of de gevolgen ervan te beperken. De remcontrole is actief vanaf 7 km/u en geeft auditieve en visuele waarschuwingen, en kan de remmen bedienen in schokken.

 

Lane Departure Warning System met correctie

Dit systeem gebruikt een industriële sensor met een camera om de positie van het voertuig in zijn rijstrook te detecteren en te evalueren. Indien het voertuig zijn rijstrook ongewild verlaat zonder het gebruik van de richtingaanwijzer geeft het systeem een visueel signaal weer op het dashboard en oefent het weerstand uit op het stuurwiel om het voertuig terug op zijn rijstrook te brengen.

 

Adaptieve Cruisecontrol (ACC)

Dit systeem detecteert voorwerpen op de rijbaan met een radarsensor en houdt het voertuig op een vooraf ingestelde snelheid. Deze functie is actief vanaf 30 km/u. Vertraagt het verkeer, dan zorgt het system ervoor dat het voertuig automatisch op een vooraf door de bestuurder vastgelegde veiligheidsafstand blijft.

 

Adaptieve verlichting

Met dit systeem is het mogelijk om ook ‘s nachts veilig te rijden dankzij een maximale helderheid in elke situatie. Het schakelt van de grootlichten over op de dimlichten wanneer het de achter- of voorlichten van een ander voertuig detecteert, en schakelt terug op de grootlichten zodra de lichten zijn verdwenen.

 

Lateraal detectiesysteem

Dit systeem controleert de aanwezigheid van voertuigen of voorwerpen in de dode hoeken bij het achteruitrijden en detecteert of een voertuig naast de wagen nadert bij het wisselen van rijstrook of bij een inhaalmanoeuvre. Het systeem waarschuwt de bestuurder met een geluids- en/of lichtsignaal op de buitenspiegels.

 

Intelligente achteruirijcamera

De achteruitrijcamera genereert een duidelijk beeld met een hoge resolutie om het voertuig te parkeren of moeilijke manoeuvres uit te voeren. De dynamische hulplijnen op het scherm geven het traject van de wagen weer wanneer de bestuurder aan het stuur draait

 

Dodehoek- waarschuwing

Dit systeem controleert voortdurend of er zich geen voertuigen in de ‘dode hoeken’ bevinden en waarschuwt de bestuurder met een lichtsignaal op de buitenspiegels.

 

Parkeersensoren vooraan en achteraan

Een geluidssignaal van de parkeersensoren vooraan en achteraan waarschuwt de bestuurder wanneer hij een verborgen hindernis nadert bij het parkeren of achteruitrijden.

 

6 Airbags

Optimale veiligheid, ook passief, met zes tweetrapsairbags – vooraan, aan de zijkanten en langs de ruiten.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Motoren

Nieuwe motoren met laag verbruik.

Op een dag ontdekken we misschien een nieuwe bewoonbare planeet. Ondertussen dragen we best zorg voor onze planeet.

500X verbindt zich tot een duurzamere toekomst. Daarom bieden wij vanaf nu een uitgebreid aanbod hightechmotoren aan. Twee van de iconische motoren van de 500X die momenteel verkrijgbaar zijn, hebben een verminderd verbruik, betere prestaties, een snellere acceleratie en een verhoogd rijcomfort vergeleken  met de andere voertuigen uit zijn categorie.

Compact en snel. De 500X beschikt over een nieuwe lijn benzinemotoren met directe injectie die stil en licht zijn, maar vinnig bij het optrekken en tegelijk heel efficiënt. Ook het gamma dieselmotoren werd herzien. SCR-technologieën maken de nieuwe Multijet nog groener.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Connectiviteit

Vandaag verbonden met de wereld. morgen met het hele universum.

Geavanceerde Systemen voor Connectiviteit en Infotainment. Boost uw connectiviteit en blijf altijd te midden van de actie met de ingebouwde Apple CarPlay*-systemen. Verbind uw iPhone gewoon met uw nieuwe 500X om uw rijervaring  te vereenvoudigen dankzij het Uconnect™ 7”-touchscreen HD LIVE, dat voortaan verkrijgbaar is in alle afwerkingsniveaus.

 

Apple CarPlay

Waarom zou u de nieuwste iPhone in huis halen als u hem niet overal kunt gebruiken? Apple CarPlay biedt u de slimste en veiligste manier om uw iPhone in de auto te gebruiken en zo zonder afleiding de weg te vinden, te bellen, berichten te sturen en te lezen en muziek af te spelen.

 

Android Auto™

Muziek, apps en veel meer. Met Android Auto™ verschijnen uw apps op het scherm van de 500X Urban in een eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface, gerangschikt op overzichtelijke pagina's.

 

Uconnect™ 7" HD LIVE

Wie is uw beste bondgenoot op de weg? Uw 500X. Met Uconnect™ 7” HD LIVE als standaarduitrusting hoeft u maar op het scherm te tikken om oproepen te beantwoorden, berichten te sturen en te lezen, afspeellijsten te kiezen en de beste route in te stellen.

 

Mopar® Map Care

De wereld verandert de hele tijd. Blijf dus zeker niet achter! Met Mopar® Map Care (een dienst die de eerste drie jaar kosteloos wordt aangeboden) kunt u de kaarten van uw navigatie automatisch bijwerken.

 

Mopar® Connect

Met de volgende generatie technologie van Mopar® Connect is uw auto altijd bij de hand, waar u ook bent. U weet waar hij geparkeerd staat, u kunt de deuren op afstand openen en sluiten en u kunt op de hoogte worden gebracht van al zijn ritten en zijn actuele snelheid. Met pushmeldingen op uw telefoon weet u bovendien zeker dat u er nooit meer iets belangrijks in laat liggen.

 

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Fiat 500X Urban Look

Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Uitvoeringen